Italiaans team wint eerste Iveco Service Challenge

Iveco organiseerde dit jaar voor de eerste keer de Iveco Service Challenge, een Europese wedstrijd gewijd aan de Truck Stations. Het Beste Europese Truck Station 2017 is Tentori Veicoli Industriali uit Italië.  204 concessiehouders waren betrokken. De KPI-monitoring op het gebied van Brand Service, Parts en Product Support heeft geleid tot 13 finalisten teams. Voor de Benelux landen werd DEBA Bedrijfswagens uit Etten-Leur (Nederland) verkozen tot het beste team 2017. De finalisten werden uitgenodigd voor een finaal evenement in Turijn, waar ze deelnamen aan een teambuilding activiteit, galadiner en prijsuitreiking.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo