Iveco lokt twee grote Franse klanten met zijn Stralis NP460

Tijdens de beurs Solutrans heeft Iveco twee contracten aangekondigd met grote Franse transporteurs die een aantal Stralis Natural Power 460 hebben gekocht. De Mendy-groep heeft 10 Stralis NP 460 met dubbel LNG-tanks besteld, nadat het bedrijf een aanbesteding van Michelin had gewonnen. Deze voertuigen vullen het voertuigpark aan dat bestaat uit een dertigtal Iveco’s op LNG en CNG, die al in gebruik zijn in Frankrijk en Spanje. Deze voertuigen worden de derde generatie Iveco vrachtwagens op aardgas van het bedrijf. Transports Jacky Perrenot heeft eveneens zijn langdurig partnerschap met Iveco bevestigd met een nieuwe bestelling van 250 Stralis Natural Power 460. Die komen bij de 250 Stralis NP 400 die vorig jaar in Madrid werden besteld. Tegen eind 2018 zullen er op die manier bijna 550 Stralis Natural Power in gebruik zijn, en de bedoeling van Transports Jacky Perrenot is om de kaap van 1000 vrachtwagens op gas tegen 2020 te halen.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo