Jungheinrich introduceert nieuwe elektrische trekker EZS 7280

Met een trekkracht van maximaal 28 ton is de trekker in het bijzonder geschikt voor buitengebruik op luchthavens of op terreinen van industriële ondernemingen. Dankzij zijn sterke torsie is de trekker ook specifiek ontworpen voor het rijden op hellingen met zware lasten. Automatische parkeerremmen met terugrolbeveiliging en een autoHold zorgen voor gemakkelijk stoppen en opnieuw vertrekken op een helling. Een nieuwe lithium-ion batterij van 500 Ah garandeert een verhoogder efficiëntie. De batterij wordt gekenmerkt door een onderhoudsvrije werking en lange levensduur, en biedt de mogelijkheid tot versneld opladen. De batterij hoeft niet meer vervangen te worden. Voor bijzonder lange gebruikstijden kan een batterij met een capaciteit tot 930 Ah geplaatst worden. Met zijn compacte afmetingen en kleine draaicirkel heeft Jungheinrich de EZS 7280 specifiek ontworpen voor manoeuvreerbaarheid, zelfs in zeer krappe ruimtes. De veiligheid wordt gegarandeerd met behulp van assistentiesystemen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo