MG Real Estate start binnenkort met bouw logistiek centrum in Kruishoutem (Gent)

MG Real Estate start naar verwachting begin volgend jaar de bouw van een nieuw logistiek centrum in Kruishoutem, nabij Gent. Dat is vernomen naar aanleiding van een artikel in het Laatste Nieuws. Dat meldt dat de gemeente een straat gaat verbreden opdat vrachtwagens makkelijker op en af kunnen rijden. Het logistiek centrum komt op een terrein van bijna 5 hectare aan de Meirstraat, bovenop een oude stortplaats. Naast een logistieke ruimte van 41.000 m² (die opsplitsbaar is), komt er ook 2.000 m² aan kantoren. MG Logistics Kruishoutem is strategisch gelegen langs de E17, tussen de haven van Antwerpen en Frankrijk, op slechts 30 minuten van Gent. MG Real Estate heeft de vergunningen op zak voor het nieuwbouwproject, dat volledig op maat wordt ontwikkeld. Er zijn momenteel gesprekken aan de gang met een aantal kandidaten, uit zowel de regio zelf als met logistieke groepen op de as E17/Frankrijk. Met de bouw wordt gestart wanneer de wensen van de klant(en) bekend zijn. Vermoedelijk is dat begin 2018. Maar dat de gemeente met de wegenwerken start, wijst op een zeer nakende beslissing.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo