Nieuwe IVECO Daily met hoogwerker geleverd aan Tabaknatie

Recentelijk leverde Cammaert Trucks Antwerpen een IVECO Daily 35S16 Van die omgebouwd werd tot hoogwerker aan Tabaknatie. Het multifunctionele voertuig zal bij Tabaknatie ingezet worden voor het onderhoud van de magazijnen (meer dan 600.000 m²), en dat zowel op linker- als rechteroever. De (verkorte) Daily Van beschikt over een hoogwerker die een hoogte van maar liefst 14 meter haalt en is tevens ingericht met een werkbank en schappen om het nodige materiaal mee te nemen. Iveco werkte dit concept uit samen met Groep Maes uit Pulle, de officiële verdeler en invoerder van KLUBB-hoogwerkers in België.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo