Trafuco doopt nieuw bunkerschip

Op 11 november 2017 zal Trafuco het nieuwste binnenvaartschip Trafuco 9 dopen aan de Ark (Siberiastraat) in Antwerpen. Een van de specialiteiten van Trafuco (Schelle) is het bevoorraden van schepen met olie. Door de overname van Beltra-B in 1995 wist Trafuco de hand te leggen op drie lichters. Vandaag is deze activiteit voldoende welvarend om de bouw van nieuwe schepen met dubbele wand op twee jaar tijd te verrechtvaardigen. De Trafuco 9 is het derde dubbelwandige schip in de vloot. Het schip gaat de zeeschepen in de haven van Antwerpen bunkeren met verschillende kwaliteiten van smeerolie in opdracht van Total.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo