Twee nieuwe leden in het Raad van Beheer van Febetra

Op het einde van de Algemene Vergadering van Febetra, die gisteren plaatsgevonden heeft, werd de nieuwe Raad van Beheer samengesteld. Twee uittredende leden werden vervangen. Pascal Vranken (Transport Essers) en Gino Withofs (Algemene onderneming Withofs) werden verkozen ter vervanging van de uittredende leden Stefaan Wijns (die de transportsector verlaat) en Luc Driessen. Benny Smets (Ninatrans NV), Roland Peeters (Peethultra Transport BVBA), Hans D’Eer (D’Eer Transport + Service BVBA), Vincent Gaillard (Jekatrans SA), Roel Smets (Alders Internationaal Transport NV), Jean-Philippe Massart (Entreprises J.Ph. Massart sprl), Jean-Claude Delen (Citytrans SA), Kurt Joosen (Transport Joosen), Didier Michel (Michel Logistics SA) en Eddy Schellens (Transport Schellens) zetten hun mandaat verder. De samenstelling van het bureau blijft ongewijzigd en ziet er als volg uit:

  • Benny Smets, voorzitter
  • Didier Michel, ondervoorzitter
  • Roland Peeters, ondervoorzitter
  • Jean-Claude Delen, penningmeester
  • Hans D’Eer, secretaris

We merken meteen op dat het mandaat van Roland Peeters (ondervoorzitter, maar vooral op de vingers getikt voor zijn rol als consultant in Slovakije) voortduurt. “Dat was niet aan de orde gisteren”, legt Isabelle De Maegt (woordvoerder van Febetra) ons uit. “Enkel de twee uittredende leden moesten worden vervangen. Er staat niets in onze statuten die het mandaat van de ondervoorzitter in vraag stelt. De volledige raad gaat dus verder met zijn werk tot aan de volgende lente, wanneer de Raad van Bestuur zal vervangen worden.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo