VPD bouwt 3000 m2 bij in Tubeke

Familiebedrijf VPD (Van Peteghem-Debraeckeleer) is gestart met de bouw van een nieuwe magazijn in Tubeke. Hiermee wil VPD inspelen op de snelle groei van de webshop van een van zijn grootste klanten. In Tubeke beschikt VPD al over 5000 m2 logistieke ruimte. De nieuwbouw heeft een oppervlakte van  3000 m2 met extra poorten om makkelijk bestelwagens te kunnen laden. “Door de toenemende groei in de B2C leveringen is dit een logische stap. Onze grootste klant start in 2018 zijn webshop op en wij willen goed voorbereid zijn om op de snelle groei in te spelen. We hebben tevens in Tubeke ook een belangrijk gedeelte geconditioneerde opslag waar veel brouwers hun bieren op fles laten verder gisten”, zeggen de twee zaakvoerders Eric Debraekeleer en Dirk Van Peteghem. VPD kent sinds een paar jaren een flinke groei en stelt nu 75 mensen tewerk. De omzet is sinds 2014 bijna verviervoudigd tot 11 miljoen euro. Een deel van de 40 vrachtwagens heeft al een nieuwe opvallende look gekregen, en er wordt verder geinvesteerd in de nieuwe huisstijl.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo