DKV groeit met dubbele cijfers

Voor 2017 tekent zich opnieuw een recordomzet af bij DKV Euroservice. Zowel op brandstofgebied als op tolgebied is er een groei met dubbele cijfers.

Managing Director Gertjan Breij werpt ook een blik op 2018: “In 2018 is het voor ons op gebied van elektromobiliteit volle kracht vooruit. Na vele testrondes in 2017 zullen we ons productaanbod in samenwerking met gerenommeerde partners verder uitbreiden. Ook bij mobiel afrekenen nemen we deel aan verschillende veelbelovende samenwerkingsverbanden en proefnemingen – zoals in Duitsland met onze samenwerking met olieproducent Q1.”

Vanaf 1 april 2018 zal DKV hun klanten helpen bij het invoeren van het nieuwe Sloveense tolsysteem DarsGo. Daarnaast wordt in het eerste kwartaal de DKV Box Italia operationeel. Aan het eind van 2018 volgt de lancering van DKV Box Europe, die eerst in België op de markt komt.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo