Lukoil opent eerste CNG-tankstation

Vandaag opent Lukoil in Zoersel een eerste CNG-tankstation. De brandstoffenleverancier wil daarmee inspelen op de evoluerende mobiliteitsmarkt.  Voor de bouw van deze eerste aardgaspomp bij het tankstation in Zoersel ging Lukoil in zee met het Mechelse bedrijf Pitpoint, dat eerder al soortgelijke tankstations in België en Nederland heeft gebouwd. “Ook in 2018 zullen we nog een aantal CNG-stations openen”, zegt Bulat Subaev, Managing Director van Lukoil Western Europe. “We concentreren ons vooral op locaties waar er nog geen dergelijke tankstations in de buurt zijn.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo