Nieuw totaalpakket van trailer en as

Stabiliteit, veiligheid, prijs-kwaliteitverhouding en onderhoudsvriendelijkheid zijn cruciale eigenschappen bij het selecteren van een nieuwe trailer. Bepalend is de as. Kögel levert voortaan trailers met een geïntegreerd onderstel. Daarmee is meteen het antwoord gegeven op de belangrijke vraag wat de optimale as is: die is al inbegrepen. Een trailer heeft een sterke ruggengraat nodig om zware lasten te transporteren, moet betrouwbaar en veilig te gebruiken zijn en daarnaast ook de onderhoudskosten laag houden. Een as die perfect is afgestemd op de trailer voldoet het beste aan deze eisen. Kögel heeft daarom de KTA – de Kögel traileras – ontwikkeld volgens de nieuwste technische inzichten: met een tot nu toe unieke dubbele vering en jarenlang geteste remmen. Op beurzen zoals IAA Nutzfahrzeuge 2016 en Transport Logistic 2017 konden vakmensen en leden uit de branche zich al overtuigen van de nieuwe Kögel traileras. Dit traditierijke bedrijf uit het Duitse Burtenbach presenteerde hier zijn totaalpakket van trailer en as en gooide er hoge ogen met voordelen zoals optimale demping, meer stabiliteit en betere wegligging. Tegenwoordig fabriceert Kögel Trailer GmbH & Co. KG een groot deel van zijn trailers al inclusief as – optioneel met individuele details, die zijn afgestemd op speciale transporteisen. Voor meer informatie is het bedrijf altijd bereikbaar.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo