Nieuwe Volkswagen Amarok Aventura Exclusive Concept op het salon van Brussel 2018

In een kleurrijke omgeving met een nostalgische knipoog naar de 70ste verjaardag van de Tranporter T1 pakt Volkswagen Commercial Vehicles uit met de conceptauto’s Amarok Aventura en California XXL. Daarnaast is er nog plaats voor 14 modellen uit dit gamma, van Caddy tot Crafter. De meest opvallende uit het rijtje is toch wel de Amarok Aventura Exclusive Concept. Die heeft 34 pk meer dan de huidige Amarok V6, wat het vermogen brengt tot 258 pk. Daarnaast springen ook de opvallende gouden interieur en exterieur kleuren op. Een bezoekje waard als je het ons vraagt.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo