Roemeense charter ligt plat na huiszoeking in Vlierzele

Sinds maanden klagen buurtbewoners in Vlierzele omdat Roemeense vrachtwagenchauffeurs het terrein van transportbedrijf De Dijcker gebruiken  als parkeerplaats. Gisteren werd de parking verzegeld door de politie en werden er 142 vrachtwagens in beslag genomen. De Roemeense firma die het terrein gebruikt werkt in onderaanneming voor een aantal Oost-Vlaamse en West-Vlaamse transporteurs. Bij die transportondernemingen vonden gisteren ook huiszoekingen plaats. Volgens het arbeidsauditoraat van Gent wordt er vermoed dat de Roemeense firma aan dumpingprijzen werkt en in wezen een Belgische firma is, daar de vrachtwagens zelden of nooit in Roemenië rijden.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo