Toyota en interntransportsector zoeken jonge talenten

Samen met de European Materials Handling Federation (FEM) en vijf andere partnerbedrijven neemt Toyota Material Handling Europe deel aan de ‘Smart Logistics Challenge’, een gezamenlijk initiatief om met universiteitsstudenten in contact te komen door ze ideeën te laten aandragen over de belangrijkste trends voor een transformatie in de sector. Toyota Material Handling Europe, dat momenteel volop bezig is met het selecteren van finalisten voor de derde Toyota Logistic Design Competition, organiseert sinds 2014 wedstrijden voor studenten. “We zijn hiermee begonnen om jonge talenten aan te zetten tot nieuwe ideeën, ze te begeleiden en ze zelfs de kans te geven om te ervaren hoe het is om in de interntransportsector te werken. Dit soort initiatieven geeft ons absoluut een bredere kijk op toekomstige trends en klantbehoeften. Daarom bundelen we graag onze krachten met FEM om deze wedstrijd op sectoraal niveau te organiseren”, zegt Matthias Fischer, President en CEO van Toyota Material Handling Europe. Toyota Material Handling Europe nodigt daarom alle studenten aan Europese universiteiten uit om mee te doen aan de Smart Logistics Challenge. De beste en slimste jongeren zijn welkom om de interntransportsector – een essentiële voorwaarde voor e-commerce en Industry 4.0 – beter te leren kennen en het gemeenschappelijke doel (‘Deliver Tomorrow’) te bereiken.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo