Toyota Material Handling Belgium ontvangt EcoVadis Silver Level erkenning

EcoVadis is een organisatie die toezicht houdt op de duurzaamheid in wereldwijde toeleveringsketens. EcoVadis rekent Toyota Material Handling Belgium tot de 30% beste leveranciers ter wereld met betrekking tot zijn transparantie over duurzaamheid. Om hun doelen op het gebied van duurzaamheid te bereiken, moeten ondernemingen samenwerken met leveranciers die duurzaamheid op dezelfde manier benaderen. “Transparantie, duurzame productie en voortdurende verbetering vormen de basis van alles wat we bij Toyota Material Handling doen. Ons streven naar duurzaamheid vindt zijn oorsprong in het eerste milieuactieplan van ons moederbedrijf, dat in 1993 werd opgesteld. Het feit dat EcoVadis ons zijn goedkeuring geeft, betekent dus dat we de juiste aanpak volgen. Maar wij zien deze beoordeling niet als een eindpunt, maar als de start om door te groeien naar het Gold Level”, aldus Walter Van Vlasselaer, Quality & Safety Manager bij Toyota Material Handling Belgium.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo