Transporteur van het Jaar 2018: wie wordt de opvolger van Gheeraert ?

Wie zal de meest begeerde prijs van de Belgische transportwereld in de wacht slepen? Het antwoord op deze vraag krijgt u op 1 maart 2018 in de Nekkerhal in Mechelen. In afwachting daarvan mogen Belgische transporteurs hun kandidatuur indienen. Opgelet : er zijn maar zes plaatsen vrij om Gheeraert op te volgen. Als u denkt dat uw transportbedrijf sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en/of zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu, dan is de wedstrijd Transporteur van het Jaar een uitgelezen kans om dit te laten weten !

Voor meer info (en om u in te schrijven), ga naar de nieuwe website van de Awards

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo