Uitstekende maand november voor de inschrijvingen

Terwijl de inschrijvingen van de trucks van minder dan 16 ton stabiel zijn gebleven ten opzichte van november 2016, zijn die van de trucks van meer dan 16 ton met ruim 28% gestegen. Dankzij die erg goede maand november kunnen de ‘zware trucks’ na elf maanden een positieve balans van +4,53% voorstellen. Bij de ‘minder dan 16 ton’ bedraagt de balans +4,22%. Het enige marktsegment dat negatieve cijfers voorlegt, is dat van de trekkers van meer dan 16 ton (grotere gevoeligheid voor het chauffeurstekort?), maar ook daar zien we dat naar het einde van het jaar toe een positieve trend is ingezet. De inschrijvingen van de opleggers zetten hun opmars voort, met +24% in november en +13,87% in elf maanden.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo