TRANSPORT.TV 36: Van Moer rust 600 trailers uit met track & trace van Suivo

Van Moer Transport, onderdeel van Van Moer Logistics, gaat 600 trailers uitrusten met het Suivo track & trace systeem. Van Moer kan hierdoor zijn trailers beter opvolgen en een betere transportplanning opmaken. Het systeem zal ook de bandenspanning opvolgen, met verhoogde veiligheid en brandstofbesparing als gevolg. Van Moer krijgt hierdoor meer real time inzicht op de locatie van zijn trailers. Alle tracking info wordt gevisualiseerd zodat dispatching sneller ziet waar alle trailers zich bevinden. Zo zien ze of een trailer gekoppeld is of ergens losstaat, en kunnen ze een trailer die vrij is onmiddellijk inzetten voor een opdracht. Daarnaast zorgt Suivo voor diefstalpreventie: Van Moer Transport krijgt een melding wanneer een bepaalde trailer binnen of buiten een bepaalde zone komt. https://youtu.be/8VOD5K3OdKI

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo