Waberer’s: “Beschikken over alle nodige vergunningen”

Waberer’s International Nyrt verwerpt in een mededeling alle aantijgingen over de geparkeerde trucks in België en Nederland. Volgens de Hongaarse transporteur beschikken ze over alle nodige documenten om de trucks te parkeren op terreinen in Opglabbeek en Eersel (Nederland).  “De betrokken partners – JET Transporten in Opglabbeek en KLG Europe in Eersel – beschikken over alle mogelijke toelatingen en hebben deze als dusdanig gepresenteerd aan Waberer’s. Deze terreinen worden niet ingezet voor agricultuur”, aldus Waberer’s. “Cabotage maakt geen deel uit van de activiteiten van Waberer’s. Elke aantijging rond dit onderwerp wordt dan ook verworpen door het bedrijf. Ons bedrijf verbindt Hongarije en Centraal- en Oost-Europa met West-Europa. Waberer’s respecteert alle Europese wetgeving inzake concurrentie. Het respect voor deze regels wordt bovendien aangevuld met eigen bedrijfsregels die vaak strikter zijn dan lokale wetgeving. Waberer’s verwerpt dan ook uitdrukkelijk elke uitspraak over het overtreden van lokale transportbelangen in West-Europa”, zo vertelt het transportbedrijf in een persmededeling.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo