Weyts kondigt nieuwe investeringen aan

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts heeft aan aantal nieuwe investeringen aangekondigd. Er gaan 520 miljoen euro naar de wegbeheerder Agentschap Wegen en Verkeer.  Weyts voorziet b.v. 28 miljoen euro voor een nieuwe spitsstrook op de E313 in Wilsele en 50 miljoen euro voor de start van de werken op Linkeroever in Antwerpen, in het kader van de Oosterweelverbinding. Volgend jaar zijn er ook grote bedragen voorzien voor zowel de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM, 189 miljoen euro) en De Werkvennootschap (DWV, 129 miljoen euro), het vehikel dat de toekomstige herinrichting van de Ring rond Brussel volop aan het voorbereiden is.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo