Addax voor ISB uitgerust met Sortimo

De scholengemeenschap ISB in Brussel heeft voor het onderhoud van de terreinen een tweede elektrische Addax truck aangeschaft. Eerder leverde Addax reeds een kleine vrachtwagen met gesloten opbouw, volledig ingericht door Sortimo BVBA met schappen en rekken. Addax is een 100 % Belgisch merk van elektrische bedrijfswagens, waarbij zowel de ontwikkeling, de research, de productie en assemblage in België gebeuren. De kleine vrachtwagen van ISB heeft een laadvermogen van 1000 kg en een actieradius van 80 tot 110 km op één acculading. Er wordt gebruik gemaakt van lithium/ijzer/fosfaat accu’s. Die kunnen via een gewoon stopcontact opgeladen worden. Dankzij 3G-monitoring staat het voertuig rechtstreeks in verbinding met Addax voor de opvolging.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo