De 2 bestelbussen van PSA-groep op het podium van Best Selling Van 2017

Tijdens de gala-avond van de Fleet Manager of the Year op 9 januari zijn de prijzen voor de best verkochte voertuigen 2017 uitgereikt. Citroën gaat met de eerste prijs van Best Selling Van lopen. Het verkocht 4.538 exemplaren van zijn Berlingo, die daarmee de best verkocht bestelwagen van 2017 was. De avond was een gigantisch succes voor PSA-groep, want de tweede plaats ging naar het tweelingbroertje van de Berlingo, de Peugeot Partner. Samen waren ze in 2017 goed voor 8.375 inschrijvingen! Mercedes-Benz nam met zijn grote bestelwagen de derde plaats op het podium in. We hebben het dan over de Sprinter, die met zijn 3.493 verkochte voertuigen in de kopgroep belandt.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo