DHL Supply Chain sluit site in Meer

Volgens de vakbonden zal DHL Supply Chain zijn site in Meer binnenkort sluiten. Hierdoor zouden 60 jobs verloren gaan.  Vandaag werd opnieuw een bijzondere ondernemingsraad samengeroepen bij DHL Supply Chain België. De vakbonden werden ingelicht over de geplande sluiting van de site in Meer. Hierdoor zullen de jobs van 33 arbeiders, 16 bedienden en een 10- tal interims verloren gaan. Daarnaast vrezen de vakbonden dat er ook 25 jobs verloren gaan op de site in Mechelen omdat FNAC/Vandenborre hun logistiek in eigen beheer verder willen zetten. “Door eerdere herstructurering van het bedrijf (wegens verhuis van activiteiten naar het buitenland zowel binnen als buiten DHL) zijn de voorbije jaren reeds heel wat jobs binnen DHL Supply Chain België gesneuveld. Begin 2017 telde de vaste tewerkstelling binnen DHL SC 855 FTE. Eind 2017 was dit nog 670. Na deze herstructurering zal dit uitkomen op minder dan 600”, zegt Wim De Jonghe van ABVV.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo