Wind blaast twee containers van Gosselin in Albertkanaal

Zondagmorgen werden twee lege containers van Gosselin in het Albertkanaal geblazen. Gosselin heeft de twee gezonken containers onmiddellijk uit het water kunnen halen. De twee lege containers werden vastgezet met twistlocks, maar desondanks waren ze niet bestand tegen felle wind. “Ondanks het feit dat de dag voordien het ‘wind alert’ ons tijdig alarmeerde en containers correct werden vastgezet, waren de lege containers niet opgewassen tegen de felle rukwinden. We hebben ondertussen samen met de Vlaamse Waterweg alles onder controle. De containers werden uit het water gehaald en de scheepvaart heeft geen hinder ondervonden”, aldus de woordvoerder van Gosselin.  

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo