Kilometerheffing: Eurotoll en Total erkend door Viapass

Bij de overgang naar 2018 haalden twee nieuwe spelers hun officiële toelating voor de Belgische kilometerheffing binnen. Ook Eurotoll en Total Marketing Services mogen voortaan hun OBU’s verkopen. Beide bedrijven hadden de vier fases met technische testen eerder al met succes doorstaan. Het was dus enkel nog wachten tot de administratieve formaliteiten waren afgehandeld. Dat is intussen gebeurd en België telt nu dus vier concurrenten voor de kilometerheffing: de eerste operator Satellic, en Axxès, Eurotoll en Total/AS24. Telepass wacht nog op zijn definitieve erkenning, terwijl Toll4Europe de eerste fase van de technische testen is ingegaan.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo