Luc De Boes nieuwe Country Manager bij Still

Still heeft geleidelijk aan een nieuwe organisatie per regio ingesteld en dat heeft ook gevolgen voor België, dat voortaan onder de verantwoordelijkheid valt van een nieuwe Country Manager: Luc De Boes. Tot nu toe bleef de Belgische markt onder de hoede van Jean-Paul Dubois, aan wie nu de hele BUS-regio (Benelux – UK – Scandinavië) is toevertrouwd. De operationele en commerciële aspecten van de Belgische markt worden dan weer aan Luc De Boes overgedragen. Hij werd tot Country Manager benoemd en neemt vanaf 1 april de commerciële verantwoordelijkheid van de BUS-zone voor zijn rekening.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo