Renault Trucks reorganiseert Used Trucks-netwerk

Renault Trucks gaat momenteel over tot een volledige reorganisatie van zijn ‘Used Trucks’-afdeling. Met als belangrijkste doel: het imago van tweedehandsvoertuigen oppoetsen. Didier Ceulebroek, Used Trucks Manager, verklaart deze aanpak van de constructeur: “We willen uiterst betrouwbare tweedehandsvoertuigen aanbieden en zo tegelijk hun imago opvijzelen. We willen af van het idee dat occasievoertuigen een slechte reputatie hebben en door schimmige handelaars worden verkocht. Used Trucks Centers bieden recente voertuigen aan die in perfecte staat en absoluut betrouwbaar zijn. Op die manier stellen we niet alleen onze bestaande klanten tevreden, maar kunnen we er ook nieuwe aantrekken, die door de kwaliteit van de Renault Trucks tweedehandsvrachtwagens over de streep worden getrokken.” Renault Trucks is van plan ook 4 Used Trucks Centers in België te openen: de garages Noyens, Van Hove, Antoine en Lens Motor Liège. Die centra bieden voertuigen aan die minstens Euro 5 zijn en een Label Selection hebben doorstaan. Met andere woorden, het zijn voertuigen die speciaal zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteit en hoe goed ze zijn opgeknapt. Voor de organisatie zijn de voertuigen in de garage Noyens gecentraliseerd. Daar worden ze klaargemaakt om daarna, naargelang de vraag, naar de andere Used Trucks Centers te worden gedispatcht. We vermelden nog dat die occasies van dezelfde diensten genieten als de nieuwe voertuigen: garantie, onderhoudscontract, gepersonaliseerde financiering, pechverhelping en zelfs buy-back.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo