VIDEO: Mercedes toont eerste beelden van nieuwe Sprinter

Volgende week presenteert Mercedes-Benz de langverwachte première van de nieuwe Sprinter. Veel nieuws werd er nog niet vrijgeven, met uitzondering van het dashboard (zie hier).  Mercedes-Benz wil de Sprinter uitspelen als een ‘connected vehicle’, en dit onder de naam Mercedes Pro. Dat wil zeggen dat het voertuig op allerlei manieren geconnecteerd is met het internet, waardoor fleetmanagers en chauffeurs efficiënter kunnen communiceren. De wagen zal zo bijvoorbeeld geopend kunnen worden met een smartphone. https://youtu.be/mzspyP6QovQ    

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo