Welke pick-ups staan op het Autosalon?

Traditioneel is het Autosalon in Brussel tijdens de even jaren uitsluitend aan auto’s en moto’s gewijd, terwijl het tijdens de oneven jaren rond lichte bedrijfsvoertuigen en voertuigen voor recreatieve doeleinden draait. Dit jaar wordt echter gedeeltelijk een uitzondering gemaakt, want de constructeurs mogen ook hun 4×4 pick-ups voorstellen, op voorwaarde dat die minstens 5 zitplaatsen hebben (dubbele cabine). Slechts één merk is niet op die uitnodiging ingegaan, namelijk Fiat, waarvan de FullBack de grote afwezige op het salon is. Alle andere constructeurs komen er minstens één voertuig voorstellen. De nieuwelingen, de Renault Alaskan en de Mercedes-Benz X-Class, vallen natuurlijk meteen op. En ook alle andere, traditionele merken, zullen uiteraard aanwezig zijn. Vooral de extreme versies, zoals de Toyota Hilux AT33 en de Isuzu AT35, zullen ons nog lang bijblijven. Beide mastodonten zijn immers klaargestoomd voor Artic Trucks (AT), een expeditie op de hoogvlaktes van Antarctica, die alle limieten overschrijdt. We konden er ook de nieuwe VW Amarok V6 bekijken, die de International Pick-Up Award 2018 won, en een SsangYong Actyon die wel heel sportief voor de dag komt. Een bericht voor alle liefhebbers van fiscaal erg interessante bedrijfsvoertuigen uit de topklasse!

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo