Je verkoopfacturen in 24u betaald met Koalaboox !

Een goeie cashflow houdt je bedrijf drijvende. Maar de cashflow kan schommelen, je bedrijf kan moeilijke momenten ondergaan of zelfs failliet gaan. Gelukkig bestaat de financiering in 1 klik van Koalaboox. Kom kennismaken op 1 maart op de Transport & Logistiek Awards ! Late betalingen, leveringen, veranderingen in de markt …., moeilijkheden in verband met je cashflow kunnen eender wanneer opduiken, zelfs wanneer de activiteiten goed draaien. De ondernemer heeft er alle belang bij om een goed zicht te behouden op zijn cashflow net zoals op bestaande oplossingen om de risico’s te limiteren. Om dit probleem op te lossen, kan je een punctuele hulp krijgen die snel is en niet duur. De financiering van de factuur of factoring is een interessante oplossing om een kwalitatieve en kwantitatieve sprong van je activiteiten te bekomen of om te kunnen omgaan met een moeilijke periode zonder het risico te lopen om failliet te gaan. Het laat je toe om in alle veiligheid je bedrijf te laten groeien zonder een engagement aan te moeten gaan met een bank. Ken je Koalaboox nog niet? Vanaf 2013 biedt het Belgische bedrijf Koalaboox kleine en middelgrote ondernemingen een onafhankelijke oplossing voor online facturering en financiering van oplossingen. Dankzij Koalaboox, kan de ondernemer zijn business online aansturen en toegang hebben tot een eenvoudige en snelle financiering. Meer dan 600 boekhoudkantoren bevelen Koalaboox en haar diensten aan en deze worden dagelijks gebruikt door meer dan 13.000 ondernemers voor het beheren van hun onderneming en om hun cashflow te verbeteren. Wil je de financiering van Koalaboox ontdekken en een simulatie met een van hun experts maken? Kom hen ontmoeten op de Transport & Logistics Awards op 1 maart en zeg vaarwel tegen je cashflow-problemen. www.koalaboox.com

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo