Mondiale ambities duwen aantal vacatures bij LAG Trailers omhoog

LAG Trailers heeft een groot aantal openstaande vacatures binnen verschillende afdelingen op het hoofdkwartier te Bree omdat het merk nu mondiale ambities heeft. HR-manager Erik Schoofs geeft aan dat er verschillende triggers aan de basis liggen van deze de stijging aan vacatures : ‘’Het HR-beleid heeft zich sinds de crisis zo georganiseerd dat werknemerspieken, veroorzaakt door de markt, vermeden konden worden. Ons bedrijf heeft echter mondiale ambities en wil enkele uitdagende doelen verwezenlijken. Dit vraagt om een instroom van getalenteerd personeel op alle niveaus van het bedrijf.’ LAG Trailers wil de productieaantallen opkrikken naar 3000 voertuigen tegen 2020. Tevens wordt het merk ‘LAG’ binnenkort ook geïntroduceerd in de Verenigde Staten, Rusland en Zuid-Afrika. Om deze groei op een adequate manier in te vullen, zoekt LAG Trailers versterking in de vorm van ingenieurs, lassers, monteurs, werkvoorbereiders en nog enkele andere profielen. Alle aanwervingen zullen op het hoofdkwartier te Bree tewerkgesteld worden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo