Corneel Geerts investeert in beveiligde opleggers

Transportfirma Corneel Geerts heeft geïnvesteerd in opleggers met een speciale uitrusting om de lading te beschermen. De voertuigen zijn ontwikkeld in samenwerking met Van Hool. De Antwerpse transporteur laat weten dat het aantal diefstallen en inbraakpogingen sterk is toegenomen (2 per dag) en dat de bewaakte parkeerplaatsen volzet zijn. Vooral de wijnroutes in Frankrijk, Italië en Duitsland zouden een geliefkoosd doelwit van dieven zijn. Daarom heeft het bedrijf dus beslist om zelf een oplossing te zoeken om de veiligheid van zijn ladingen te verzekeren. Het gaat zelfs om een dubbele oplossing: schuifzeilopleggers met versterkte schuifzeilen aan de zijkant en box trailers of opleggers met vaste wanden. Die opleggers zijn samen met de constructeur van getrokken materieel Van Hool (Lier) ontworpen. Corneel Geerts heeft er van elk type acht gekocht.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo