Duizendste ‘nieuwe’ DAF trekker ging naar Transport Vanderhasselt

Vorig jaar lanceerde DAF ene vernieuwde gamma LF, CF en XF-voertuigen. Het duizendste exemplaar van deze nieuwe serie werd recent geleverd door DAF concessiehouder De Plecker-Pauwels aan Transport Michel Vanderhasselt uit Ternat. De feestelijkheid werd bijgewoond door Bart Bosmans (Algemeen Directeur van DAF Trucks België), Dirk Gheeraert (Sales Manager DAF Trucks België), Jan De Plecker (Dealer Principal van Garage De Plecker-Pauwels) en Stéphane Mees (commercieel afgevaardigde van Garage De Plecker-Pauwels). Van de nieuwe serie heeft Transport Michel Vanderhasselt zes trekkers besteld. Het gaat om vijf DAF XF FTP Space Cabs (450 pk) en één DAF XF FT Space Cab (450 pk). In totaal beschikt de onderneming over 100 trekkers en 50 bakwagens.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo