Linde gaat voor ‘Simplexity’

Van 4 tot 15 juni 2018 zal Linde deelnemen in Mannheim (Duitsland) aan de derde editie van World of Material Handling. Met één motto : van ‘complexity’ tot ‘simplexity’. WoMH onderscheidt zich van de gebruikelijke beurspresentaties door live installaties van praktische processen, workshops, productpresentaties en interactieve tests. Aanvullend zullen er ook rondleidingen en individuele informatiesessies worden georganiseerd, om elke bezoeker een concreet inzicht te bieden in de intralogistiek van de toekomst. “Als gevolg van aspecten als digitalisering, automatisering en robotica, zien veel bedrijven zich genoodzaakt om hun logistieke processen voor te bereiden op de toekomst. De grote vraag die zich daarbij opdringt is: ‘welke technologieën zijn geschikt voor de bedrijfsactiviteiten én dragen bij aan zakelijk succes?’ Het antwoord op deze vraag bestaat uit netwerkgerichte oplossingen. Als grootste van de 30 internationale exposanten zal Linde Material Handling tijdens WoMH duidelijk maken hoe wij van “Complexity” naar “Simplexity” willen gaan. We zullen intralogistieke processen live demonstreren, en tonen hoe nieuwe energiesystemen, digitale applicaties, veiligheidsmaatregelen én automatisatie hand in hand kunnen gaan,” aldus Tobias Zierhut, vicepresident Product Management Warehouse Trucks bij Linde Material Handling.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo