Net Brussel wint de Truck Fleet Owner of the Year 2018

Net Brussel won de prijs van Truck-Fleet Owner of the Year 2018 tijdens de Transport & Logistics Awards. Groep Op de Beeck en Cleanlease Fortex eindigden als tweede en als derde. Veel industriële en commerciële bedrijven en firma’ s in openbare diensten gebruiken vrachtwagenvloten voor hun activiteiten. De kwaliteit van het beheer van die vloten die transporten voor eigen rekening uitvoeren, mocht ook wel in de kijker geplaatst worden. Dat gebeurt sinds 2002 met de prijs van de Truck Fleet Owner of the Year, georganiseerd door TRANSPORTMEDIA met de steun van DAF Trucks en van DKV. Uitslag 2018

  1. Net Brussel
  2. Groep Op De Beeck
  3. Cleanlease Fortex

De winnaar in het kort Net Brussel staat in voor de ophaling en verwerking van het huishoudelijk afval in de 19 Brusselse gemeenten. Deze intercommunale is door zijn semi-publiek statuut gebonden aan enkele regels (zo moet het onder meer openbare uitbestedingen uitschrijven voor alle aankopen). Door de ontwikkeling van enkele tools voor opvolging en controle is het vlootbeheer enorm verbeterd. Zo worden de 760 voertuigen uit het wagenpark preventief onderhouden. Net Brussel heeft ook veel geïnvesteerd in interne opleidingen waarbij afvalophalers opgeleid worden tot vrachtwagenbestuurder. Het bedrijf is tenslotte ook bezig met het testen van minder vervuilende voertuigen. Op die manier hoopt Net Brussel een belangrijke rol te spelen in een leefbaardere hoofdstad.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo