TGW introduceert One-Touch Receiving

Binnen een material handling-proces zijn de ontvangst en de opslag van dozen een van de meest arbeidsintensieve handelingen. Het vereist namelijk acht manuele acties: van het handmatig uitladen van de dozen, sorteren per SKU, inscannen, palletiseren, intern transport, opslag en verzamelen van de order tot extern transport. Het ‘One-Touch Receiving’-systeem van TGW elimineert zeven van deze manuele handelingen volledig en bestaat uit volgende componenten:

  • Een uitschuifbare conveyor, die reikt tot achter in de oplegger en bediend wordt door de operator
  • Een mini-load AS/RS, bediend door kranen met een enkele mast en een dubbele opslag. De mini-load verwerkt bovendien dozen van verschillende vormenen dimensies in zowel enkelvoudige als dubbeldiepe opslaglocaties
  • Geïntegreerde besturingssoftware die alle ontvangst- en opslagprocessen automatiseert

Door de combinatie van minder arbeidsintensieve handelingen, snellere ontvangst, verhoogde opslagdensiteit en de vrijwel directe beschikbaarheid van de voorraad realiseert de One-Touch een interne rendementsstijging tussen 25% en 40%. En dit in minder dan twee tot drie jaar tijd. Recent ontvangen producten zijn beschikbaar voor order picking en het afhandelen van bestellingen in slechts minuten, in plaats van uren of zelfs dagen.  Door de snelle doorstroom wordt de opslagruimte gereduceerd met 20 tot 40 procent. One-Touch Receiving maximaliseert de productiviteit, verhoogt de doorvoertijd en maakt uw onderneming competitiever en klaar voor de toekomst. Wenst u meer informatie? Contacteer TGW Systems bv.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo