Waberer’s mikt op verdere overnames

Na een succesvol 2017 wil Waberer’s International haar positie in de CEE-regio door verdere toegenomen acquisities versterken. Verleden jaar nam de Hongaarse transporteur het Poolse transportbedrijf Link. Hiermee kwamen 427 trucks en 675 opleggers de vloot versterken. In totaal groeide de vloot van Waberer’s van 3549 naar 3976 trucks. “We zijn van plan om onze zeer diverse klantenbasis verder uit te breiden door ons te richten op de aantrekkelijke auto- en e-commerce sectoren. In het regionale segment blijven we ons richten op het versterken van onze positie in de regio door verdere toegenomen acquisities”, zegt CEO Ferenc Lajkó. In de Benelux ziet Waberer’s kansen van groei vooral in de chemische- en staalindustrie.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo