4de editie TL Hub Business Game vindt plaats bij Gefco

Meer dan 400 Belgische studenten strijden dit jaar om de vierde editie van de TL Hub Business Game. De case brengt de studenten in aanraking met een concrete (potentiële) probleemstelling van Gefco Benelux. Alle deelnemers volgen een bachelor of master opleiding in transport, logistiek of supply chain. Na Coca-Cola European Partners (2015), H.Essers (2016) en Decathlon (2017), is het dit jaar de beurt aan Gefco Beneluxx om de studenten uit te dagen met een case. Deze editie zal het transport “Overland” (goederenvervoer) van volumineuze producten (quads en sneeuwscooters) en reserveonderdelen behandelen.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo