Chevin lanceert vlootbeheer software voor KMOs

Chevin Fleet Solutions heeft een nieuw SaaS-pakket ontwikkeld om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen rond het beheer van de vloot, het onderhoud en de wetgeving.

FleetWave CORE is gebaseerd op Chevins bestaande FleetWave software, maar deze nieuwe cloud gebaseerde oplossing is voorgeconfigureerd met de belangrijkste instrumenten die nodig zijn voor een optimaal vlootbeheer (activaregister, toewijzing van voertuigen en uitrusting, naleving regelgeving, opvolging onderhoud, tankrapporten, ongevalsgeschiedenis, kostenrapporten, dashboard-KPI’s, beheer van poolwagens en huurwagens…). Het schrappen van de projectmanagement- en configuratiediensten maakt van FleetWave CORE een budgetvriendelijk alternatief voor KMOs of voor grotere bedrijven die op zoek zijn naar een goedkopere oplossing. FleetWave CORE kan ook sneller worden uitgerold.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo