Continental stelt nieuwe Conti CrossTrac vrachtenwagenband voor

De nieuwe Conti CrossTrac is een band voor op de weg en off-road. Hij kenmerkt zich door nieuwe loopvlakontwerpen en een ultramoderne samenstelling. Dit moet volgens Continental zorgen voor een uitgebalanceerde flexibiliteit met een uitstekende duurzaamheid, tractie, robuustheid en goede weerstand tegen afbrokkelen en insnijdingen voor ruwe off-road omstandigheden en tegelijk een lage rolweerstand, een hoog kilometerrendement en soepele prestaties op verharde wegen. Conti CrossTrac banden zijn uitgerust met bandensensoren af fabriek, die continu de temperatuur en luchtdruk binnenin de band meten en gegevens aan de bandencontrolesystemen ContiPressureCheck en ContiConnect verstrekken.

 

 

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo