Derma Trucks wint Volvo Action Service award

Dit jaar won Derma Trucks  de Volvo Action Service award , die de meest verdienstelijke VAS dealer bekroont. Hiermee volgt de Brugse dealer Automobilia op. De prijs wordt toegekend op basis van criteria die in grote mate bijdragen tot de klantentevredenheid en de inzetbaarheid van de voertuigen bij pech onderweg. Dit leidde tot het uitroepen van Derma Trucks als winnaar. In 2017 heeft Derma Trucks 99 depannages zonder depannageweigeringen uitgevoerd, hierdoor maakten ze deel uit van de top drie. 83% hiervan werd binnen de 6 uur afgehandeld. Elke depannage aanvraag werd uitgevoerd. In 2017 werden er in België en Luxemburg in totaal 2.854 depannages via Volvo Action Service uitgevoerd. 71.3% hiervan werd binnen de 6 uur afgehandeld.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo