Het aantal inschrijvingen stijgt opnieuw

Na een iets zwakkere maand februari zit het aantal inschrijvingen van vrachtwagens opnieuw in de lift volgens de laatste cijfers die door Febiac vrijgegeven zijn.  De stijging is ongeveer gelijk voor de vrachtwagens van minder dan 16 ton (+11,81% in maart en +12,94% over drie maanden) en die van meer dan 16 ton (+10,57% in maart en +8,5 % over drie maanden). Tijdens het volledige eerste kwartaal werden er in België reeds 2.877 vrachtwagens ingeschreven. Deze positieve trend wordt eveneens doorgetrokken naar de opleggers met een stijging van meer dan 33% in maart en van meer dan 30% over het volledige kwartaal.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo