Iers transportbedrijf Dixon rust vloot uit met Transics

Dixon Transport International, één van de grootste logistieke en distributiebedrijven in Ierland, gaat zijn volledige vloot uitrusten met Transics’ TX-Sky-boordcomputers en de bijhorende TX-Flex-chauffeursapp. “De Transics-oplossing zorgt ervoor dat de lonen van chauffeurs automatisch worden gerapporteerd. Op die manier besparen hun collega’s in de backoffice elke week 4 tot 6 uur administratie”, aldus Michael Dixon, Managing Director bij Dixon. “Dankzij de grotendeels geautomatiseerde processen en verhoogde efficiëntie van onze vloot, zullen we hier zeer snel de vruchten van kunnen plukken. We halen ook voordeel uit een sneller en verbeterd facturatieproces: met de TX-FLEX-app kunnen chauffeurs immers ook buiten hun cabine foto’s nemen van getekende documenten. Die documenten kunnen dus meteen doorgestuurd worden naar de verantwoordelijke vlootbeheerder in de backoffice. De app vergemakkelijkt ook de wettelijk verplichte dagelijkse controles, waarbij chauffeurs hun vrachtwagens nauwgezet moeten controleren.” Het Transics platform kan makkelijk geïntegreerd worden met de bestaande transportbeheersoftware van Dixon.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo