iOnLogistics levert innovatieve en hoogwaardige oplossingen

Logistiek management iOnLogistics levert innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor magazijn en logistiek management. De missie? Kosten van het exploiteren van een bedrijf te optimaliseren en de dagelijkse operationele efficiëntie te maximaliseren. Een perfect voorbeeld hiervan is te vinden bij het bedrijf Zeeland Sugar Terminal (ZST), een nevenvestiging van het op- en overslagbedrijf Vlaeynatie. Geautomatiseerde terminal Onder meer voor ZST realiseerde iOnLogistics een specifieke oplossing die het magazijn doet draaien aan een maximale waarde tegen minimale kosten. ZST liet vorig jaar haar eerste suikerterminal bouwen op de Axelse Vlakte in het havengebied bij Terneuzen. De terminal, die momenteel een opslagcapaciteit heeft van 130 000 ton suiker, speelt in op de deregularisatie van de Europese suikermarkt en de groeiende vraag naar witte bietsuiker wereldwijd. Het is een compleet geautomatiseerde terminal met in totaal 4 suikersilo’s, waarvan 2 reeds gevuld. De totale opslagcapaciteit van de hypermoderne terminals zullen 320 000 ton bedragen. Hoe suiker logistiek afhandelen? Hiervoor biedt iOnLogistics het logistieke systeem iTOS, klaar voor de toekomst. Het is een compleet Terminal Operating System (TOS) voor logistieke bedrijven die de administratieve, financiële en goederenprocessen stroomlijnt. De software omvat een webgebaseerde en hoogstaande architectuur, gecombineerd met modules voor het overnemen van alle logistieke activiteiten, operaties en workflows. Ook bij ZST was dit niet anders.

Lees alles over

video

Logistics.TV 24: iOn Logistics (Transport & Logistics Antwerpen 2019)

Een online serviceplatform voor de logistieke sector dat u overal kan gebruiken en perfect communiceert met andere systemen. Dat is nog steeds het succesrecept van iOnLogistics uit Sint-Niklaas. De order2cash-tool “iTOS” en de planningstool “Treesixty” bieden een logistiek platform voor zowel het plannen, rapporteren als het facturen van transporten. Net zoals de informatie betreffende alle […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo