Kässbohrer bouwt nieuwe fabriek voor semidiepladers

Kässbohrer gaat zijn productiecapaciteit voor semidiepladers nog opdrijven, met de bouw van een nieuwe fabriek in Turkije. De nieuwe productie-eenheid zal de bedrijfsoppervlakte van Kässbohrer vergroten van 365.000 naar 425.000 m2 en de productiecapaciteit  met 2.500 stuks per jaar doen toenemen. Tegelijkertijd gaat Kässbohrer een tweede R&D-centrum installeren dat 150 extra ingenieurs zal tewerkstellen en dat, volgens de fabrikant, in drie maanden een nieuw platform en in een week een nieuwe opleggerversie zal kunnen ontwerpen. De groep Tirsan-Kässbohrer is volgens zijn eigen tellingen de op drie na grootste Europese fabrikant van trailers.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo