Kögel moderniseert zijn Cargo Coil- en zijn Cargo Coil Rail-gamma

Kögel gaat al zijn gamma’s opleggers naar de nieuwe ‘Novum’-generatie upgraden en zo aan een geleidelijke verjongingskuur onderwerpen. Dit keer is het de beurt aan de Cargo Coil en de Cargo Coil Rail voor coiltransport. De Novum-generatie onderscheidt zich door het fonkelnieuwe profiel van het buitenframe en een verbeterde carrosserie die het ledig gewicht afbouwt. De Cargo Coils winnen zo tot 150 kg aan laadvermogen ten opzichte van de vorige generatie (ledig gewicht van 6650 kg voor de basisversie van de Cargo Coil en 6900 kg voor de Cargo Coil Rail). De nieuwe langsligger van 435 mm hoog vergroot ook de totale hoogte, terwijl de hoogte van de carrosserie onveranderd blijft.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo