Montea trekt twee nieuwe klanten naar Liege Airport

Montea heeft twee nieuwe huurovereenkomsten voor Liege Airport ondertekend. Easylog Solutions en ASFS zullen fase 2 van het project dat Montea in de zone Cargo Nord / Flexport City realiseert. In november had Montea aangekondigd dat ze 20.000 m² aan magazijnunits en bijhorende kantoren zullen ontwikkelen.  In fase 1 en 2 wordt ca 12.200 m² ontwikkeld waarvan 5.200 m² reeds werd verhuurd aan Malysse-Sterima (fase 1). Fase 2 wordt verhuurd aan Easylog Solutions en ASFS, twee bedrijven die actief zijn in de luchtvracht. Ze bouwen hun activiteiten verder uit op Liège Airport omwille van het groeiend succes van de e-commerce gerelateerde nieuwe business en de aanwezige internationale spelers. Easylog Solutions huurt 3.728 m² en ASFS huurt 3.714 m², beide met een duurtijd van 9 jaar. “Gezien de succesvolle resultaten en de sterke interesse uit te markt, overwegen we nu ook om fase 3 op risico verder af te werken, met een oppervlakte van ongeveer 7.500 m²”, aldus Montea.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo