Vernieuwde Nissan e-NV200 nu te bestellen

Nissan komt met een vernieuwde e-NV200 naar buiten met een rijbereik tot 280 km volgens de NEDC-norm. Daarmee verhoogt Nissan de actieradius met 60%. 

Na ruim 15.000 verkochte exemplaren sinds de lancering in 2014 gaat de volledig elektrische Nissan e-NV200 een stap verder. Het emissievrije model is nu leverbaar met een grotere actieradius dankzij het nieuwe accupakket van 40 kWh. Daarmee biedt de Nissan e-NV200 een 65% grotere actieradius op een enkele acculading – tot 275 km volgens NEDC-norm – met een ongewijzigde laadcapaciteit. De single-shift transmissie en Hill Start Assist zorgen daarbij voor een prettig en veilig rijgedrag.

Nissan levert alle versies van de vernieuwde e-NV200 40 kWh standaard met twee laadkabels: één kabel voor het opladen via het stopcontact (zes meter lang) en een kabel voor het opladen via een wallbox of een publieke laadpaal. Het volledig opladen via een 220/230V-output duurt zestien uur. Met 16A-oplaadkracht (1-fase) is dat twaalf uur en via 32A (1-fase) bedraagt de oplaadtijd slechts zes uur. Via een snellader resulteert veertig minuten laden in 80 % capaciteit. De Nissan e-NV200 Van is nu leverbaar voor prijzen vanaf 26.945 euro exclusief btw, en de e-NV200 Evalia is er voor prijzen vanaf 42.260 euro exclusief btw.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo