Nieuwste generatie Camos 360° OmniVue camera geïntroduceerd

GrootJebbink introduceert de nieuwe generatie van het  Camos 360° OmniVue camerasysteem. Dankzij een betere beeldresolutie wordt de chauffeur van nog beter overzicht rondom zijn of haar voertuig voorzien. De Camos 360° OmniVue camera’s worden aan iedere zijde van een voertuig gemonteerd. De vernieuwde ECU-box zorgt ervoor dat de vier beelden van de afzonderlijke camera’s worden samengevoegd tot een bovenaanzicht rondom het voertuig. Er is ook een nieuwe recorder beschikbaar. Met deze recorder is het niet alleen mogelijk om voertuiggegevens en beelden later terug te kijken, maar ook live. De beelden en andere gegevens worden via internet verstuurd, middels een 3G, 4G of Wifi-verbinding.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo