Nooteboom breidt Manoovr gamma uit

Nooteboom breidt het aantal versies Manoovr semidiepladers uit met 4-, 5-, en 6-assige uitschuifbare semidiepladers met gieksleuf en ‘Heavy Duty’ opritten. Die zijn speciaal bestemd voor het vervoer van o.a. grondverzet- en bouwmachines.

De nieuwe opritten zijn elk afzonderlijk geschikt voor 20 ton wieldruk en bieden een hellingshoek van slechts 10 graden. Daarnaast is ook de achterzijde van de Manoovr extra sterk uitgevoerd. Zowel links als rechts van de gieksleuf mag de vloer met 30 ton belast worden, dus totaal 60 ton. Het technisch laadvermogen van een 6-assige uitschuifbare Manoovr semidieplader, type MPL-97-06(VU), bedraagt 75,5 ton in Nederland (maar dit verschilt per land).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo